Maskinafskærmning

Kaatech levere lager- og maskinsikkerhed til vores samarbejdspartnere. Kontakt os allerede i dag, så vi kan finde en god løsning til dig!

Lad os komme i gang!

Vores samarbejde start ved at du tager kontakt til os. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig

Over 10 års erfering i branchen.
- Så vi ved hvad vi taler om!

Tilgængelige løsninger

Løsninger til beskyttelse af maskiner gør det stabilt, fleksibelt og nemt at installere maskinafskærmningen. Der er flere bredder og to højder (2200 og 1400 mm) til rådighed. Et tilpasningskit er til rådighed til at gøre det muligt for tilpasning på stedet. Løsningerne har stabile 50 × 50 stolper og stærke døre.

Den elektrogalvaniserede overflade kan bruges som de er, men kan også leveres pulverlakeret i alle RAL-farver.

Døre og låse

Vi leverer hængslede døre – enkelt og dobbelt – med en maksimal åbning på op til 3100 mm. Vores teleskopiske skydedøre giver åbninger spænder fra 900 mm op til 3600 mm. Der er ingen køreskinne langs den øverste kant af dørene, hvilket efterlader en fri bane for høje genstande at passere, når dørene er åbne.

For at spare dig tid på stedet og mindske risikoen for noget mangler eller er forkert installeret, bliver alle døre leveret samlet.

MULTILOCK er let at installere og kan anvendes med en række forskellige kontakter.

Takket være den sikre emballage, er risikoen for transportskader er minimal. For at lette din planlægning, vil dine produkter blive leveret Just In Time!

Fordele

For at undgå skader, er masken svejset inde i røret ramme for en blød og moderne design uden skarpe kanter. Et tilpasningskit er til rådighed for at gøre det muligt for både lodret og vandret tilpasning på stedet.Forstærkede indlæg, der står på svejsede stålplader. Dørene fås i flere designs – hængslede døre og teleskopiske skydedøre i enkelt og dobbelt designs. Serien overholder maskindirektivets krav til permanente maskinafskærmninger.

1.

Stabil, fleksibel og let at installere.

2.

Hurtig og nem installation.

3.

Dørene leveres for monteret.