Lager & logistik

Kaatech levere lager- og maskinsikkerhed til vores samarbejdspartnere. Kontakt os allerede i dag, så vi kan finde en god løsning til dig!

Lad os komme i gang!

Vores samarbejde start ved at du tager kontakt til os. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig

Over 10 års erfaring i branchen.
- Så vi ved hvad vi taler om!

Rygnet

Effektiv og sikker montering. Det unikke design af vores antikollaps gitter forhindrer varer i at falde ud og forårsager personskade eller skade på gods under. Stål gitteret er monteret på bagsiden eller på siden af pallereolen.

Panelerne samles sædvanligvis udefra med klemmer og pladeskruer. Dette reducerer montagetiden betydeligt, sammenlignet med traditionelle bolte og møtrikker. Konstrueret i et murværk mønster for yderligere styrke er pladerne derefter boltet sammen til dannelse af den ønskede bredde og højde. Højderne fås i intervaller på 100 mm, bredden af ​ende panelerne er skåret til at passe på stedet og færdig gøres ved at bruge tilpasningskits.

Fås i tre maskestørrelser:

38 x 97 mm, til normale omstændigheder.

18 x 97 mm, til automatiserede lagre, der opfylder sikkerhedskravene i en sikkerhedsafstand på 120 mm i henhold til EN ISO 13857: 2008 tabel 4.

18 x 25 mm, til aerosol lagre.

Vi tilbyder også følgende tilbehør til at supplere vores bag, side og front gitter:

Opretstående udvidelser – der er mulighed for at forlænge stolper, hvis gitteret skal være højere end standard.

Tilpasningskit – hvis man ønsker større åbning end standard.

Overfladebehandling – alle standard dele er galvaniserede (8-25 um) til brug indendørs. De er også tilgængelige pulverlakeret i alle RAL-farver.

Trådhylder

Til effektiv opbevaring af varer i mange forskellige størrelser. Vores gitter hylder giver smart og sikker opbevaring af varer. Vores designere har holdt alle detaljer i tankerne, fra økonomi til det unikke i dit anlæg, og hvad det kræver at beskytte de materialer, du håndterer. Gitter hylder fungerer lige så godt til opbevaring af småting enkeltvis eller for varer på paller. De samler ikke støv og vil tillade lys og vand at passere igennem, hvilket ofte er et krav i områder med sprinkleranlæg. Gitter hylder tillader også klart udsyn til de øvre lag.

Vores gitter plader er fri for kanter, der kan fange kasserne – så varer glider nemt ind og ud. Gitter hylden er i et stykke og er bøjet til at sidde over pallereolernes bjælker og giver dermed mere styrke til hylden og forhindre hylden i at falde ud på grund af overbelastning.

Gitteret er testet og CE-mærket, for at give dig som kunde garanti for sikkerheden og byggeri. Hver gitter er markeret med et identifikationsnummer og dets individuelle lasteevne. Læs mere om CE-mærkning her: http://www.garantell.com/en/article/garantells-mesh-decks-are-now-ce-marked

Vælg mellem en række forskellige standardstørrelser, eller lad os designe og bygge en brugerdefineret gitter ud fra dine specifikationer.

Belastning:

Vores trådnet pyntede s er meget fleksible og opfylder dine behov. Som et eksempel den mest almindelige dybde, 1100 mm, fås i belastning kapaciteter fra 99 kg / m² op til 1900 kg / m²

Vi tilbyder også følgende tilbehør og muligheder for at supplere vores gitter:

Klips deler – vores deler har to specielle klips, der gør dem nemme at hæfte på gitteret.

Overfladebehandling – alle standard dele er galvaniserede (8-25 um) til brug indendørs.

Industrielle vægge

Stabile vægge og sikker installation. Med fokus på stabilitet og korte installation gange, har vi udviklet en industriel væg, der opfylder de fleste behov. Styrken ligger i stabile stillinger og for monterede tunge døre, der giver et stabilt system, der kan samles hurtigt. Omkostningerne på installation er ofte en relativt stor andel af de samlede omkostninger ved et sikkerhedsgitter. Kunden kan spare tid på stedet med vores lager vægge, og vi reducerer risikoen for, at noget forsvinder eller er sat forkert.

Gitter

Maskestørrelser: 18×97 mm (standard) og 18×25 mm for aerosol lagre.

Tilbehør: Vertikalskæring kit til bredde justering, horisontalskærings kit til højdejustering, ende støbning – kant beskyttere af gummi til mindre udskæringer i masken.

Stolper

Typer: Enkelt indlæg og dobbelt indlæg bruges til højere hegn eller som forstærkning omkring større døre.

Floor montage muligheder: Anker bolte (standard), kemiske fastsættelse eller J-hook til riste.

Tag

Tag gitter til bur moduler.