Vi er klar til at hjælpe! +45 7196 1300

Historie

Vores historie

Efter 26 år som sælger i maskinindustrien tog jeg det store spring. 1. januar 2013 etablerede jeg virksomheden Kaatech, der rådgiver om og sælger komplette, skræddersyede afskærmningsløsninger til kunder i hele Danmark. Vi forhandler desuden lager- og logistikindretning, industrivægge, rygnet og trådhylder. I 2016 har vi føjet to ny produkt områder til vore program. Lovpligtige eftersyn på pallereoler, stiger, el-værktøj og maskiner og hele Brady´s sikkerheds program indenfor Logout/tagout, printere og opmærkning/skilte.

Kaatechs produkter er bla. til brug ved afskærmning og sikring af robotter og farlige maskiner i industrien. Det handler om sikkerhed på arbejdspladserne, så alle krav om både kvalitet og sikkerhed er i top. Vores afskærmningen kan leveres i net-, polycarbonat- eller pladesektioner og der til forskellige låseløsninger afhængig af PL-klasse.

Erfaring

De sidste 7 år, inden Kaatech blev en realitet, arbejdede jeg som sælger netop inden for robot- og maskinafskærmning til industrien, og ved derfor præcist, hvad virksomhederne efterspørger.

Gennem mine mange år i maskinindustrien, har jeg besøgt kunder, været ude på virksomheder, kender problematikken og ved hvad de taler om – også når de bliver tekniske. Jeg kender til branchens normer, regler og ISO-certificeringer, så jeg kan let sætte mig i kundens sted og ved, hvad de har brug for og ønsker. Derfor er det også vigtigt, at når en kunde køber et produkt hos os, er vi sikre på, at det er den helt rigtige løsning, udgangspunktet er, at vores produkter tilpasses kundens behov og ikke omvendt.

Skræddersyet løsning

Et godt samarbejde med både et smede- og malerværksted, som ligger under samme tag som Kaatech, giver optimale betingelser, når en kunde skal have skræddersyet en afskærmningsløsning til sin virksomhed.

Vi er meget fleksible og hurtige, når det gælder individuelle mål og tilpasninger af afskærmning i både højde og bredde. Men også når det gælder ønsker om afskærmning i specielle farver, kan vi handle hurtigt og efter kundens ønske. For det, at Kaatech bor under samme tag som et smede- og malerværksted – betyder, at vi ikke skal ringe, sende produkter, tegninger eller lange forklaringer til værkstedet. Vi kan sammen gå ind og se på produktet på lageret og få foretaget de individuelle løsninger med det samme. Det sparer igen tid og forsendelsesomkostninger.
Som standard leverer vi afskærmning i sort, grå og gul. Andre farver, rustfrit stål eller galvaniseret stål kan leveres efter aftale.

Medarbejdere

  • Direktør: Bo Uldahl Kaa
  • Administration: Birthe Windfeldt
  • Reparation og montage: Steen Uldall Christensen
  • Teknik: Per Møller Bengtson

For yderligere oplysninger kontakt venligst KAATECH på +45 7196 1300 eller Bo Uldahl Kaa på tlf. 2126 6330